Η Εταιρία

Η ΑRTCOOL, μέλος του ομίλου εταιριών INTERACTIVE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΕ, είναι μια εμπορική και τεχνική επιχείρηση με ειδικευση στα συστήματα κλιματισμού ψύξης και θέρμανσης. Από το έτος 2002 είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας της LG Electronics Hellasκαι μέλος του επίσημου δικτύου κλιματισμού της LG – ARTCLIMA.

Τα πεπειραμένα στελέχη της καθώς και το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικο της είναι σε θέση να σας παρέχουν υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες μελετών και εγκατάστασης συστημάτων κλιματισμού LG.

Επιλέγοντας λύσεις κλιματισμού ΑRTCOOL, εξασφαλίζετε:

  • Αποστολή τεχνικού στο χώρο εγκατάστασης και εκπόνησης μελέτη του χώρου τοποθέτησης των μονάδων κλιματισμού.
  • Καταγραφή των απαραίτητων υλικών και αναλωσίμων εκτέλεσης της εφαρμογής.
  • Γραπτή προσφορά τόσο για τα μηχανήματα όσο και για τις τεχνικές εργασίες.
  • Εργοστασιακή εγγύηση και εγγύηση τεχνικών εργασιών.

Η ARTCOOL είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία εμπορίας και παροχής υπηρεσιών κλιματισμού που εκσυγχρονίζεται συνεχώς παρακολουθώντας τις νέες εξελίξεις και τεχνολογίες με μοναδικό σκοπό να ανταποκρίνεται και στις πιο υψηλές απαιτήσεις των πελατών της.

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις για επαγγελματίες και μη, αναλαμβάνοντας την μελέτη του χώρου, την εγκατάσταση κεντρικών μονάδων, την κάλυψη σας με service και γνήσια ανταλλακτικά δίνοντας και την απαιραίτητη εγγύηση καλής λειτουργίας όλων των συστημάτων που χρησιμοποιεί.

Με τη προσδοκία να καλύψουμε και τις πιο υψηλές σας απαιτήσεις προσδοκούμε να είμαστε η πρώτη επιλογή σας στον κλιματισμό.

 

Επισκεφθείτε μας!

Καλάθι  

Προϊόν (άδειο)